Nieuwe evenementen en exposities worden hier weergegeven:

In de hal van mijn atelier is er op dit moment mijn zwevende 3D landschap te bezichtigen op aanvraag. Tweede video, Derde Video, Vierde video.

Mijn kogelbaan in lijst is ook pas af en te zien in mijn atelier: Video 5.

Op 7 en 8 april 2018 was er een expositie met sieraden van Philips onderdelen te zien in het Philips museum in Eindhoven.

Op 6 en 7 oktober 2018 is er de Atelierroute Eindhoven, waarbij mensen op beide dagen tussen 11 en 17 uur kunnen komen kijken in en om mijn atelier en bij mijn collega’s.

Atelierroute is een jaarlijks evenement in de eerste week van oktober, waarbij mensen bij de kunstenaars in hun atelier mogen binnen kijken. In het gebouw waar ik mijn atelier heb, doen er nog 11 andere mensen mee, dus er is veel te zien, zoals:
maquettes, landschappen, lichtobjecten, tekeningen, uitvindingen, miniaturen, techniek en kunst combinatie, UV-lichtkunst, sieraden, schilderijen, beelden, Chinese traditionele schilderkunst op zijde en rijstpapier en nog veel meer. Kunst is van: Chris Dierickx, Gillian Gallandat Huet, Eugène van der Bosch , Petra van Mierlo, Peter Paulusse, Wu Park, Lei Fang, Tim Kerkhof, Nicole Holthaus, Paul Zandwijk, Suzanne van de Ven en Iektje Meijer.
Voor meer info.: www.atelierroute-eindhoven.nl 

Mijn werk is van 6 t/m ongeveer 24 september te zien in de vitrine van Onterfd Goed op Sectie-C in Eindhoven (Daalakkersweg, gebouw 10).

26 en 27 september 2020 doe ik weer mee met de Maker Faire!! Kom zeker kijken in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven als je houd van creativiteit en techniek.

Vanaf 17 mei 2021 expositie bij VDLart in de Heuvel Galerie 117.

VAN 1 SEPT. T/M 31 DEC. GROTE EXPOSITIE IN HET EVOLUON IN EINDHOVEN!!

Nieuwe video:

Vrijheidstour monoloog deel 9 Peter Teurlings speelt Chris Dierickx: video 6.

Tot ziens.